Fucking uitgelekt: de hype tegen de hyperlink. Maar Facebook kun je nog negeren, of je account opheffen als het je te gortig wordt. Voor zijn alternatieven. Veel erger is staatsbemoeienis. We zien natuurljk al sinds Napster de krampachtigheid rond copyright. Creators hebben recht op hun knaken, daarover geen discussie. Maar als daar overheden en rechters bij komen kijken, loert niet de vrije markt, maar het censuurmonster mee.

schurft gaat niet weg : rechtse praatjes? Je wordt weggejorist en/of opgerot - de handelswaar mag immers niet bederven. Zuckerberg wil wel je data uitzuigen maar kan je zeden niet verkopen. We zien het ook bij google waar een kritische medewerker - james Damore - werd ontslagen vanwege weigering om aan te conformeren aan identiteitspolitieke sjw-mores die het bedrijf in zijn (of haar of het) greep houdt, en ook bij dochter, waar migratiekritische vloggers worden.

Van Snowden weten we dat nsa-medewerkers in de vs de tapsystemen misbruikten om hun (ex-) geliefden te stalken. We weten dat overheden van hard- en softwaremakers eisen dat die achterdeurtjes inbouwen waardoor geheime diensten in hun systemen kunnen binnen dringen. De toezichtcommissie die wordt ingesteld is niet hands per definitie betrouwbaar. Bijvoorbeeld omdat oud-aivder en uitgesproken Sleepwetvoorstander Ronald Prins er onderdeel van uitmaakt. Zijn Fox-it is al jaren het go-to digitale security-bedrijf voor de overheid. In zekere zin was hij al jaren een soort schaduwminister van informatietechnologie. Maar los van poppetjes als Prins: sowieso zou je de overheid niet per definitie moeten vertrouwen met zo veel macht over je persoonlijke gegevens. Dat ze niet per se de intentie hebben om jou als nutteloze kutburger met niks te verbergen te targetten voor het slepen van je data, wil niet automatisch zeggen dat je de overheid daarom maar met de middelen moet vertrouwen om het desgewenst tóch. Het vrije internet: leuk zo lang het duurde. Langzaam groeit het gevoel en het besef dat het lang leuk was op het vrije, ongereguleerde en creatief onuitputtelijke wereldwijde web, maar dat het sleepnet van overheid (en verwoestende commercie) zich langzaam begint te sluiten om de meest vrije, open en democratische marktplaats voor ideeën.

schurft gaat niet weg

KattenEncyclopedie - een must voor de kattenliefhebber


Het is bizar dat een Sleepwet kon worden ontworpen, het is beangstigend dat een politieke meerderheid hem wilde aannemen en het is dood- en doodeng dat het miljoenen burgers geen fuck boeit dat het gebeurt. Ja, het is best ok als de overheid diensten heeft die verdachten, burgers en buitenlui kan onderzoeken, op basis van tips, vermoedens of bestaande feiten, om te weten wat hun motieven en doelen zijn. Maar nee, het is niet, ok als de overheid daarvoor systemen bouwt waarmee met een druk op de knop alle data, van alle burgers kan worden opgevist in een sleepnet. Om je huis binnen te mogen, heeft de politie een redelijke verdenking en een huiszoekingsbevel van een (hulp-) officier van justitie nodig. Om je internetkabels te mogen tappen is er in theorie ook een redelijke verdenking en toestemming nodig. Maar aangezien niemand de deur open hoeft te doen als diensten digitaal willen inbreken, wie garandeert ons dan dat er geen misbruik van gemaakt wordt, dat er altijd oprechte bedoelingen zijn, dat er uit gemakzucht, tijdswinst of gewoon omdat het kan geen misbruik wordt gemaakt. Taptechnieken om je ex te stalken. Wie zegt dat hier alles zuiver gebeurt? Wie zegt dat een voor de burger bevreesde overheid - zoals die zich steeds meer laat kennen - zorgvuldig omgaat met grondrechten, privacy en begrippen aardbeien als redelijke verdenking?

Ik heb schurft Thuisarts


Ik zou op 2 oren slapen voor laon. Bedankt maarten voor die vriendelijke woorden. Maar ik heb vannacht echt niet op twee oren geslapen. Kijk ik kan nu niet in de underdog positie gaan zitten dat zou hypocriet zijn. De spanning is ook niet voor de uitslag, dat zie ik wel. Maar ik wil hem wel een beetje zonder schade doorkomen. En ik verwacht eigenlijk wel een slettebakje.

schurft gaat niet weg

Vorige week was het mijn 5e op Sens en ik had er ook wel vetrouwen. Romulus zit er kort achter en dan gaat het zoals je onder deze omstandigheden mag verwachten. Sebastian en Remus hebben het zwaar. En Damon is in de widmer problemen. 1e en 2e melding in de club maar ik reken me niet rijk. 13e melding in de Afdeling ja daar hoop je op natuurlijk, vanavond na het afslaan maar even bij het strandje een frisse duik nemen, zien of ik het gevoel van 1976 weer terug kan halen.

Wanneer je de voorspellingen zo hoort gaan we ons weer opmaken voor een lange warme periode. Tsja dan is bourges echt heel ver. 30 juni haal ik van de site van maarten Theo vraag zich makeup af waar zijn hok staat. Nou dat staat volgens mij wel goed. Nog gefeliciteerd met de prachtige uitslag op Sens. Mooi als je team zo draait!

Studenten uhasselt besmet met schurft binnenland


Het niveau is eigenlijk standaard hoog en daarmee beperk je je met je uitschieters. Ik schreef het wel vaker ik heb bijna nooit een zwemmertje. Wanneer je gisteren ook zag hoe lang sommigen in de top van uitslag op hun tweede duif moesten wachten. Ik zou een selfie nemen van mijn lossing, maar ik en mijn mobieltje is dezelfde combi als geert Wilders op het suikerfeest. Dus de foto is gewoon een foto geworden van joop en wiebren. Update: Met 1 en 2 en 5 in de top 10 met 20/16 in de club was het dikke mik.

Wel een zwart randje, damon had nog niet gemist maar is achter. Mijn oude krijger en dat spijt me vreselijk. Zou nog even een duik nemen, maar Pamela Anderson zat aan de kant en om nu de hele tijd je buik in te moeten houden. Op naar bourges van mij mogen ze naar Sens gaan en een dag later. Mocht het bourges worden ook best, Oh ja marcel gefeliciteerd met je afdelingsoverwinning geniet er van man! Update:.36 zou mooi zijn,.37 drukt Pretty boy face. Deze zoon van Lesley en teatske was in het begin van het seizoen zwaar in de problemen. Heb hem ook vaak thuis gehouden.

KattenEncyclopedie - een must voor de kattenliefhebber

Doffertje uit Alwin x Pareltje heeft de zelfde bobbeltje op de veren dus dat dna lijkt mij wel bewezen grt pieter Kijk ik kan nu wel een beetje stoer doen, maar feit blijft wel dat ik er gewoon totaal geen verstand van heb. 2016 en 2017 waren absolute top. En was pointoise er niet geweest dan had ik ook vorig jaar waarschijnlijk op dit niveau waar doorgeramd. Maar vette dit jaar is veel zwaarder iedere week weer moeten ze vol met de kop in de wind. De witte jas verdiend niks aan me, druppelen ik zou niet weten hoe het moet. Kortom ik heb een gouden stam die momenteel wel gemakkelijk zijn weg kan vinden. Toch begin ik me er langzamerhand bij neer te leggen dat de ultieme duif niet voor mij is weggelegd.

schurft gaat niet weg

Netelroos behandeling; de beste tips voor de behandeling

Aan laon had hij een hekel. Stond 1e Asduif kort in acg f met 11 op 11 maar dat was voor mij niet vraag blijft waarom dan toch mee, en om eerlijk te zijn weet ik dat niet. Het hebben van een site zoals deze is dan ook wel een nadeel wanneer hij ergens binnen zou lopen, zit direct op het kweekhok natuurlijk. Vanmorgen.15 al bij de hokken 40 jongen gepakt en naar joop en wiebren. En richting Ens, joop even bij mij in de auto, altijd goed schik en gemoedelijk gouden vent. Ja zegt hij ik zei laatst tegen wiep, je kunt altijd goed zien wanneer Theo lekker in zijn vel zit want dan laat hij zijn rechterhandje zo hangen. Ja zeg ik dat is dat homotrekje van me, en don cape knipe ik die alde even in de knibbel. Gisteren een lief mailtje van Broerke: Gefeliciteerd Topper met je geweldige prestaties het maakt ook niks meer uit, uit wat voor hoek de wind komt lijkt het wel.

Heb ik er een mening over, altijd. Ga ik het zeggen, nee. Wat ook de beslissing gaat worden ik moet zorgen dat ik voor allebei de mogelijkheden klaar ben. 1 juli i, een topper verspelen is altijd een gevoel van falen. In 2004 verspeelde ik mijn ster de buffel op een rampvlucht, had alles gewonnen dat jaar maar moest nog even laten zien hoe goed ik was. Het Damon mocht over advies 2 weken met pensioen. Ach hij was op Sittard nog mijn tweede duif en ook op 2 nachten mand had hij wel kop gedaan.

Gerbil fokkerij en Opvang

2017, top tienteller club: (85 top tienteller Lesley: (88). Eerste duif per vlucht (19 x top 3). Pipateller: 18 2018, toptienteller club: (52 toptienteller Lesley:, eerste duif per vlucht. Mooikes sittard (216 km) Afdeling 7854 Oude (31/40d.) 20/5 Chimay 342 km no jour frisia 1165d /26 26/5 Troyes 17-18 npo tegen 5939 d 3/6 quivrain : (28/40d. teletekst van Boxtel tot Chateauroux allemaal Lesleybloed update: ik schreef het al eerder het gaat vanaf nu loodzwaar worden, kijk maar even. Wo 4/7 bourges do 12/7 Chimay wo 17/7 Chataeuroux do 26/7 Chimay do 2/8 Issoudun, de laatste 8 weken 8 x top 32 in de afdeling met : Sittard duiven. Quivrain n en Champagne tegen 5 249 duiven, sittard duiven. Sens 21-uiven, laon uiven update: Er bereiken me steeds meer geluiden om gezien de omstandigheden bourges in te korten.

Schurft gaat niet weg
Rated 4/5 based on 463 reviews