Daarnaast heb ik me ook gespecialiseerd in haarstyling. Door het volgen van diverse workshops en het bezoeken van beurzen houd ik mezelf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Je kunt me boeken voor je bruidsmake-up, maar ook voor andere feesten en partijen; van glamour make-up tot extreem. Kijk hiervoor in mijn portfolio of op mijn facebook. Bruidsvisagie, jullie trouwdag moet onvergetelijk en vooral onbezorgd zijn. Het is én van de belangrijkste dagen in je leven en daarbij ook én van de mooiste.

mooi zonder make up geeft en die goed bij je past. Graag geef ik je hierover advies tijdens én van mijn workshops of tijdens een meer persoonlijke make-over. Ikzelf maak uitsluitend gebruik van professionele producten van merken als make-up Studio. A.c cosmetics voor het perfecte resultaat. Mijn opleiding heb ik gevolgd bij Marlou reijnders in maastricht.

Masseren zie ik als een attentie geven aan een ander. Het is heerlijk iemand te laten relaxen zodat men gewoon even aan de alledaagse drukte kan ontsnappen. Gedurende het jaar volg ik diverse workshops, cursussen en trainingen om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen. Ik nodig je uit om verder te kijken naar estee alle mogelijkheden. Heb je nog vragen dan hoor ik ze graag. Steeds meer mensen, zowel mannen als vrouwen, vinden aandacht voor een goed verzorgd uiterlijk belangrijk. Iedereen wil er mooi en representatief uitzien. Het woord "visagie" is afgeleid van het Franse woord visage dat "gezicht" betekent en dat is precies waar ik me als visagiste mee bezig hou: het mooi doen uitkomen van het gezicht. Een goede make-up kan minder fraaie punten camoufleren en je beste kanten benadrukken. Een goede visagie laat je stralen.

mooi zonder make up

Make - up accessoires - hema


Mooi bij maaike - visagie en Massage. Visagie, massage, leuk dat je een rituals kijkje komt nemen op mijn site. Ik ben maaike damhuis en mijn grote passies zijn de visagie en massage. Als allround visagiste kan ik veel van mijn creativiteit kwijt. Iedereen bezit schoonheid, ik breng slechts de juiste accenten aan en zorg ervoor dat je er prachtig uitziet voor elke gelegenheid. Mijn masterclass heb ik gevolgd bij Marlou reijnders in maastricht. Tevens verzorg ik workshops waar geleerd wordt hoe je op een goede manier make-up aanbrengt en waar je op moet letten.

Make-up accessoires - hema


Ik kwam uit de lucht vallen: Publieksprijs! Whaahw, dank je wel! Toen ik terug naar de andere finalistes ging kreeg ik erg veel felicitaties en schouderklopjes. Ik zette me achteraan omdat ik er vanuit ging dat geen 3de, 2de of 1ste prijs er meer zouden inzitten voor mij. 3de Prijs ging naar Anske 2de Prijs ging naar Antonella, de 2 maquillages die ik het mooist vond, waren in de prijzen gevallen Dit zou te mooi zijn 1ste Prijs Katrien Vandormael, voor mij is dit de kers op de taart! De bekroning van jarenlange training en hard werk! Dank je wel Ici paris xl en dior voor deze mooie titel! Voor altijd: Ici paris xl make up Talent 2012! Social Security recipients will get bonus washington about 52 million Social Security recipients started receiving 250 economic recovery checks yesterday, including many who will have to repay the money at tax time next year either through a cheap Michael Kors smaller refund or a larger.

mooi zonder make up

Eindelijk klaar, ik thuiswerk was blij! Voor het eerst keek ik rond me en stuk voor stuk waren het mooie creaties! Tijdens het werken werden we constant beoordeeld door mensen van dior en ipxl, ze gaven punten op onderdelen zoals: Hygiëne, morfologie, egaliteit, Intensiteit, symmetrie, originaliteit, rond.30 was er een laatste gesprek met de jury, dit was de laatste kans om de jury te overtuigen. De argumentatie liep niet zoals ik gehoopt had, dus ik was erg blij dat ik van af was. Na een kleine generale repetitie was het dan zover! De genodigden kwamen binnen Onze modellen werden verstopt achter de schermen, zij mochten pas gezien worden tijdens de grote show! De show was helemaal dior en ipxl!

Ik heb genoten van het begin tot het einde, naar mijn mening maakte ik misschien kans op een 3de of 2de prijs maar zeker niet die erg begeerde 1ste plaats. Er waren erg mooie creaties! De prijsuitreiking begon Eerst werd er de publieksprijs uitgereikt Enkele van de 10 finalistes hadden er echt een ware sport van gemaakt zoals briefjes maken met daarop de vraag of klanten in de winkel voor hen wilden stemmen. Dit had ik allemaal niet gedaan dus ik ging er vanuit dat 1 van deze meisjes zeker met deze prijs aan de haal zou gaan. De publieksprijs gaat naar. Ik keek rond me en ik zag de andere finalistes springen en juichen ik denk heh?

Gezicht make up Spelletjes - spelletjes, games en spellen


25 Oktober lag in het vooruitzicht. In eerste instantie had ik nooit verwacht weer te mogen deelnemen aan de finale maar stiekem had ik het wel gehoopt. Een jaar lang had ik hier naar uitgekeken, het grote moment de finale! Mijn make-up moest klasse uitstralen, iets vrouwelijk, iets waar je naar kijkt en zegt: Whahw, dat is mooi! Ik zocht mijn inspiratie in de damesgeuren van dior, miss dior liet me wegdromen en ik voelde opeens de grond onder mijn voeten niet meer Ballonnen!

Dat is het, het visueel van het diormeisje in Parijs. De inspiratie was er, maar hoe ging die oogmake-up er nu exact uitzien ik oefende en oefende, maar er kwam niets concreet uit men penseel. Met een klein hartje nam ik op donderdag 25 Oktober deel aan de finale, ik wist nog steeds niet hoe het er nu net zou gaan uitzien. Alles geven op goed geluk dan maar. We kregen 2,5 om de maquillage uit te voeren wat op zich ruim voldoende was. Alles verliep goed en zoals ik gehoopt had. Eindelijk was ik trots op mijn realisatie, ik vond het voor het eerst zelf mooi. Eventjes twijfelde ik of ik het met of zonder de pailletten zou doen. De finesse was er al, en dat tikkeltje erover van die dior Backstage make-ups mocht wel dus de pailletten gingen erop.

Make up - hema

11 Oktober vertrok ik erg vroeg om zeker op tijd bij dior te zijn in Brussel, hier stond ons een leerrijke make-up training te wachten. Deze werd gegeven door Matthieu. Het was de 2de keer dat ik van hem training kreeg en als ik hem aan het werk zie kan ik niet meer zeggen dan: whahw! We kregen tijdens de training erg veel technieken aangeleerd die we dan mochten realiseren op enkele mensen die bij dior werken op de hoofdkantoren. Ik kan je verzekeren, mask iedereen onderging een ware transformatie! Op het einde van de dag stak het hele dior team ons nog een warm hart onder de riem. Geen stress, het is maar de grote finale van de meest begeerde titel in make-up land.

mooi zonder make up

Make-up Artist - tessie callens -visagie kortrijk, gent

Er waren 8 groepen van 5 personen, telkens werd lipolift er in elke groep 1 winnaar uitgekozen die dan rechtstreeks door mocht naar de grote finale. Op 5 Oktober was het dan eindelijk mijn beurt, ik had een voorgevoel dat er erg veel kandidaten iets met dierlijke print zouden realiseren, dus ik focuste mij op een dierlijke look zonder prints. Anske (die uiteindelijk 3de werd in de grote finale) was met haar look de winnares van mijn groep. Dus ik werd niet geselecteerd. 8 winnaars waren gekozen, nog 2 wildcards om uit te delen. Krijg ik telefoon of niet Opeens. Wildcard te pakken, ik mag toch nog deelnemen aan de dior Backstage training én datgene waar ik al een jaar naar uit kijk: de grote finale!

Dit was mijn realisatie: nu was het bang afwachten of ik geselecteerd zou zijn voor de halve finale. Meermaals per dag gaan kijken in de brievenbus Is die brief nu nog niet binnen? Jammer, ik ga er niet bij zijn. Tot plots: Proficiat, u bent geselecteerd voor de halve finale. Tussen 2 en 5 Oktober werden we verwacht in Ici paris xl westland Shopping. En als opdracht kregen we: realiseer een maquillage in het thema jungle. Hiervoor kregen we 90 minuten de tijd.

Zo verwijder je make-up vlekken uit je kleding - libelle

Van 1 tot 20 mei kreeg iedereen de kans om zich in te schrijven voor de 3de editie van. Ici paris xl make up Talent by dior. In totaal schreven zich hier 150 meisjes en 1 jongen zich voor. Tussen 11 en 22 Juni werden alle kandidaten in ons hoofdkantoor verwacht om deel te nemen aan de eerste make-up training. De groepen werden onderverdeeld in 2 categorieën, 1 groep: Talenten, nieuwelingen en 1 groep: Experts, diegenen die wat meer make-up ervaring hadden. Ikzelf behoorde tot de experts en stak erg veel op van de experttraining. Zo leerden we wijnsteenbakpoeder wat minder voor de hand liggende maquillages zoals getinte huidjes, aziatische ogen, rijpere huidjes, enz. Even voor het naar huis gaan kregen we de opdracht voor de selectie van de halve finalisten mee : Colors Of saint Tropez, dat moest onze inspiratie zijn voor een maquillage die we moesten fotograferen en inzenden.

Mooi zonder make up
Rated 4/5 based on 787 reviews